Ik ben een ervaren reisprofessional met een passie voor reizen en het delen van mijn avonturen. Ik ben oprichter van het inspiratieplatform Reiswijf.nl en het instagramaccount Reiswijf waar ik reisblogs deel over mijn eigen vakanties en reizen met mijn gezin.

Als zelfstandig reisadviseur bij Travel Counsellors organiseer ik op maat gemaakte reizen over de hele wereld. Mijn klanten komen uit heel Nederland en zijn zowel gezinnen als koppels, maar ook hele families die samen een onvergetelijke multi-generatiereis maken.

Mijn doel is om klanten volledig te ontzorgen, zowel voor, tijdens als na de reis. Ik luister naar de wensen van mijn klanten, bied suggesties en zorg voor een gedetailleerd reisprogramma. Ik regel alle aspecten van de reis en informeer je over reisdocumenten en inentingen en.

Ik sta altijd klaar om mijn klanten te ondersteunen en te adviseren, zodat ze een zorgeloze en perfect georganiseerde reis kunnen beleven.