Mijn naam is Ingrid van de Rijdt. Na vele jaren in de reisbranche gewerkt te hebben ben ik als ‘reiswijf’ een inspiratieplatform begonnen voor reizen. Ik schrijf reisblogs over mijn vakanties met mijn gezin en mooie luxe trips die ik met mijn man maak. Ik ben dol op bijzondere plekjes en leuke adresjes.

Vanaf 2019 ben ik als zelfstandig reisadviseur aangesloten bij Travel Counsellors. Ik  organiseer de mooiste reizen over de hele wereld voor klanten uit heel Nederland en regel alles van a tot z. Mijn doel is dat jij alleen maar hoeft te genieten, vooraf, tijdens en na de reis. Laat het geregel aan mij over. 

Ik hoop dat ik je met Reiswijf.nl kan inspireren.

Reizen organiseren is mijn passie. Als je mij je reiswensen toevertrouwd ga ik alles tot in de puntjes regelen, zodat jij nergens naar om hoeft te kijken. Ik luister naar je wensen maar wil je ook verrassen met mijn suggesties. Je krijgt de leukste tips van me en een compleet uitgewerkt programma van dag tot dag. Ik informeer je over de juiste reisdocumenten, de vereiste inentingen, of je een visum nodig hebt of een verloopstekker voor de stroom. Welke highlights je zeker moet zien maar ook welke hidden gems veel toeristen laten liggen (en jij dus niet). Wat een leuke plek is om te slapen en waar je onderweg leuke dingen kunt doen. In welke restaurants je lekker kunt eten en waar de gezelligste terrassen te vinden zijn.

Jij vindt het belangrijk dat jouw reis goed geregeld is? Dat overal aan is gedacht? Dat de reis perfect in elkaar zit? En dat, mocht er iets aan de hand zijn tijdens je reis, je op iemand terug kunt vallen?

Ik ook. Ik ben jouw contactpersoon bij de voorbereidingen (waarin we sparren en keuzes maken), en ook tijdens de reis en na de reis mag je op mijn service rekenen.