Mijn naam is Ingrid van de Rijdt. In 2017 begon ik met Reiswijf als inspiratieplatform voor reizen. Ik schreef reisblogs en deelde bijzondere plekjes en leuke adresjes. Na vele jaren in de reisbranche gewerkt te hebben ben ik als zelfstandige vanaf 2019 aangesloten bij Travel Counsellors en organiseer ik als professioneel reisadviseur de mooiste reizen over de hele wereld voor klanten uit heel Nederland. 

Ik wil met Reiswijf.nl jou inspireren en ook mooie reizen voor je organiseren!

Reizen organiseren is mijn passie. Als je mij je reiswensen toevertrouwd ga ik alles van a tot z regelen, zodat jij nergens naar om hoeft te kijken. Ik informeer je over de juiste reisdocumenten, de vereiste inentingen, of je een visum nodig hebt of een verloopstekker voor de stroom. Welke highlights je zeker moet zien maar ook welke hidden gems veel toeristen laten liggen (en jij dus niet). Wat een leuke plek is om te slapen en waar je onderweg leuke dingen kunt doen. In welke restaurants je lekker kunt eten en waar de gezelligste terrassen te vinden zijn.

Jij vindt het belangrijk dat jouw reis goed geregeld is? Dat overal aan is gedacht? Dat de reis perfect in elkaar zit? En dat, mocht er iets aan de hand zijn tijdens je reis, je op iemand terug kunt vallen? Ik ook. Ik ben jouw contactpersoon bij de voorbereidingen (de overleg > kies > boek fase) maar ook tijdens de reis en na de reis mag je op mijn service rekenen.

Deel deze tips op: