Categories

Tags

Over mij

Over Reiswijf 

Over Travel Counsellors 

 

 

.  

.

.

.

Over mij

Wat ik doe en wat ik kan doen voor jou heb je op de andere pagina’s kunnen lezen. Waarom doe ik wat ik doe? En hoe ben ik daartoe gekomen?

Ik hou van reizen. Van op vakantie gaan, van telkens een stukje van de wereld ontdekken. En daar word ik zo enthousiast van, dat ik het wil delen, dat ik anderen wil helpen de leukste plekjes op aarde te ontdekken.

Ik check in op de luchthaven onder de naam VANDERIJDT, bij aankomst heet ik vaak Mrs Ingrid, en bij telefonische reserveringen gebruik ik mijn meisjesnaam Van Os – want dat spelt nou eenmaal wat makkelijker…

Mijn naam Ingrid van de Rijdt heb ik al in heel wat gastenboeken mogen schrijven, over de hele wereld. Vroeger reisde ik met mijn ouders en broer naar mooie Europese bestemmingen. Daar ontstond de liefde voor mooie plekjes en bijzondere adresjes. Ik ging in de reisbranche werken en vertrok ik voor mijn werk regelmatig naar het buitenland, maakte studiereizen en begeleidde groepsreizen. Ik reisde met mijn partner naar mooie verre oorden en maakte mooie rondreizen.

Tegenwoordig ga ik met mijn man en drie kinderen op familytrip en maken we originele roadtrips en verrassende citytrips. Nieuwe avonturen, mooie plekjes, bijzondere adresjes, ik hou ervan om ze te ontdekken!

 I’m in love with

mooie plekjes en

bijzondere adresjes 

  

Reiswijf op IJsland

Back to my roots

Als je eenmaal in de reisbranche werkt, ben je voor altijd besmet met het reisvirus. Na een tussenstop, toen mijn kinderen jong waren, startte ik als zelfstandig ondernemer en organiseerde een jaarlijks terugkerend shopevent voor women only. De reiswereld bleef echter trekken en ik begon op Reiswijf.nl met het plaatsen van mijn favoriete adresjes en mijn persoonlijke reisblogs. In 2019 nam ik de stap om me als zelfstandig ondernemer aan te sluiten bij Travel Counsellors. Als Persoonlijk Reisadviseur kan ik de reizen waarover je leest voor je regelen en op maat bij jou wensen laten aansluiten.

 

Reizen op maat, maatwerkreizen, individuele reizen, reizen speciaal voor jou. Of het nu met je partner, je gezin, je familie of vrienden is. Ook een reis met collega’s (business retreat, incentive, workation) of een vriendinnenweekend regel ik graag voor je.

Weet je wat mij echt getriggerd heeft om weer terug te gaan naar de reisbranche? Mijn eerste reis alleen. Een ‘momcation’ noemen ze dat tegenwoordig. Zie jij dat ook wel zitten?

Even geen ge-mama, niemand om rekening mee te houden, maar 1 koffer die je hoeft te dragen, eten wanneer je wilt, een drankje wanneer je zin hebt…

Ik was eraan toe na een hele drukke periode van werken. Kun jij je daar iets bij voorstellen?

Klik hier als je hier meer over wilt weten en lees hoe mijn momcation uiteindelijk leidde tot mijn huidige job als persoonlijk reisadviseur bij Travel Counsellors.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Meer over mij

Wil je meer over mij persoonlijk weten? Ik ben getrouwd, al best wel lang, en ik ben moeder van 3 kinderen. De oudste is inmiddels een student, en de andere twee zitten op het voortgezet onderwijs. Ik ben een happy vijftiger een inmiddels 6 jaar een enthousiaste vrouwelijke ondernemer. Meer daarover lees je op linkedin.

Wat muziek en bloemen met me doen

Wat je beslist niet kunt raden, en daarom vertel ik het gewoon, is dat ik jàren saxofoon heb gespeeld en van zingen houd. Dat ik de liedjes van Trijntje, Marco, Ed Sheeran, Bruno Mars, Michael Bublé te gek vindt en dat ik ook verrukt raak van de muziek van Queen, Kool & the Gang, oude Motown- (Michael!) en soul- en funkmuziek. Ik houd van musicals als Mamma Mia en The Lion King, ik verslind de Linda en de Nouveau en op zijn tijd ook de Allerhande. Ik hou van bloemen en hou me graag bezig met mijn interieur. Ik ga regelmatig met vriendinnen naar de bioscoop voor een feelgood film en vind het heerlijk om de volgende avond thuis met een wijntje en een hapje op de bank te zitten.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Inspireren  

Op reiswijf.nl wil ik je inspireren met de allerleukste adresjes en bijzondere plekjes voor een heerlijke vakantie of weekendjeweg. En ik zou het fantastisch vinden om van je te horen als ik samen met jou je volgende vakantie samen met je lief of met je gezin mag organiseren. Neem gerust vrijblijvend contact op.

Nieuwe trends en hippe hotspots  

Wil je graag op de hoogte blijven van de leukste adresjes voor vakantie en weekendjeweg, de nieuwste bestemmingen en hipste hotspots? Ontvang jij graag regelmatig reisinspiratie in je mailbox? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Wil je contact met me of wil je mij iets vragen of iets voorstellen, stuur me dan een mail.

Ik wens je heel veel inspiratie bij het doorlezen van mijn blogs. 

x

Ingrid van de Rijdt