Op reis met Reiswijf! Reiswijf organiseert de leukste reizen voor toffe wijven. Een paar keer per jaar kun je met Reiswijf mee op reis. Reiswijf neemt je mee naar een toffe bestemming waar we de leukste adresjes bezoeken, eten in lekkere restaurants, shoppen in leuke winkeltjes en slapen in een gaaf hotel. Women only, that’s right. Je kunt je alleen inschrijven. Je sluit je aan bij de groep en je ontmoet nieuwe reisgenoten. Vrouwen net als jij en ik, die gaan genieten van een heerlijke reis. Maar natuurlijk kun je ook samen met je vriendin, moeder, dochter of zus mee op reis. We gaan de leukste adresjes ontdekken en de mooiste plekjes. Alles is geregeld, je hoeft nergens voor te zorgen. Reiswijf neemt je mee naar hotspots bekend van instagram, of gezien in de bladen of op tv. Stad en strand, cultuur en culinair en of course, shopping. Dat zijn de ingrediënten van een echte Reiswijf-reis.

De volgende reis gaat naar Valencia. Dat wordt een echte foodtrip. En wie houdt er nu niet van food?

HELAAS – de Valencia trip van 30 september tot 4 oktober is geannuleerd wegens te weinig deelname.

Wil je met jouw vriendinnengroep een echte Reiswijf-reis maken?

Dan stel ik graag een reis op maat voor jullie samen. 

Foodies on tour! Reiswijf neemt je graag mee voor een foodtrip naar Valencia. En nieuwe datum voor 2019 wordt nog bekendgemaakt. We gaan genieten van al het moois én lekkers dat Valencia te bieden heeft. Hou je van lekker eten? Dan is dit dé trip voor jou! Het complete programma vind je hier.

 

Heb je zin om mee te gaan? Samen op avontuur? Nieuwe stad, inspirerende mensen, mooie omgeving, lekker weer – als het een beetje mee zit. Gezellig met allemaal ‘toffe reiswijven’.  Vrouwen, zoals jij en ik. En zijn je vriendinnen te druk om allerlei redenen, dan ga je alleen mee. Of samen met je moeder. Of met je dochter of zus! Reiswijf is erbij en regelt alles. Vanaf het moment dat we elkaar ontmoeten op de luchthaven kun jij gaan genieten van deze heerlijke reis.

Ga je mee? Gewoon doen. 

Doe het.

Durf het.

Ik wed dat je het leuk vindt.

 

Yes? Wacht niet te lang. Er kunnen slechts 8 vrouwen mee en vol = vol.

Eerdere reizen met Reiswijf:

Truffelweekend I T A L I Ë

In oktober 2017 ging Reiswijf op truffelreis naar de Marken in Italië. Een heel weekend in het teken van de truffel. Zoals Oostenrijk en Duitsland de wijn- en bierfeesten hebben, heeft Italië de truffelfeesten. In oktober staat alles in het teken van de truffel, én mogen de eerste truffels worden gezocht. En wij waren daarbij! Een fantastische belevenis.

We hebben zó lekker gegeten. Truffel everywhere! In de gerechten goed te zien en te proeven, maar in de grond waren ze aardig verstopt. Hoe die honden getraind zijn om die heerlijke truffel op te sporen!

Geldt dit ook voor jou? 

Volg Reiswijf op social media: 

INSTAGRAM

De leukste reistips & reisblogs