Categories

Tags

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Volg Reiswijf op insta:

Like Reiswijf op Facebook

Op reis met Reiswijf!

Reiswijf organiseert de leukste reizen voor toffe wijven. Ik nodig je uit om mee op reis te gaan en neem je mee naar een toffe bestemming waar we de leukste adresjes bezoeken, eten in lekkere restaurants, shoppen in leuke winkeltjes en slapen in een gaaf hotel. Women only, that’s right. We gaan met een groep van 8 vrouwen op pad. Je ontmoet nieuwe reisgenoten, vrouwen net als jij en ik, die gaan genieten van een heerlijke reis. Maar natuurlijk kun je ook samen met je vriendin, moeder, dochter of zus mee op reis. We gaan de leukste adresjes ontdekken en de mooiste plekjes. Alles is geregeld, je hoeft nergens voor te zorgen. Reiswijf neemt je mee naar hotspots bekend van instagram, of gezien in de bladen of op tv. Stad en strand, cultuur en culinair en of course, shopping. Dat zijn de ingrediënten van een echte Reiswijf-reis.

Trips in 2019

Voor 2019 staan op het programma

een foodtrip naar Valencia (vroeg in het voorjaar om te genieten van de warme voorjaarszon)

een interieur- en shoptrip naar Copenhagen (na de meivakantie, dé perfecte tijd voor Scandinavië)

een truffel- en wijnreis naar Italië in het najaar. Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van de exacte data en het programma? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Wil je met jouw vriendinnengroep

een leuke reis maken?

 

Ik  stel graag een reis op maat voor jullie samen. 

Zeg maar waar je naar toe wilt!

 

Foodies on tour! Reiswijf neemt je graag mee voor een foodtrip naar Valencia. Binnenkort wordt de nieuwe datum voor 2019 bekendgemaakt.

We gaan genieten van al het moois én lekkers dat Valencia te bieden heeft. Hou je van lekker eten? Dan is dit dé trip voor jou! 

Heb je zin om mee te gaan? Samen op avontuur? Nieuwe stad, inspirerende mensen, mooie omgeving, lekker weer – als het een beetje mee zit. Gezellig met allemaal ‘toffe reiswijven’.  Vrouwen, zoals jij en ik. En zijn je vriendinnen te druk om allerlei redenen, dan ga je alleen mee. Of samen met je moeder. Of met je dochter of zus! Vanaf het moment dat we elkaar ontmoeten op de luchthaven kun jij gaan genieten van deze heerlijke reis.

Ga je mee? Gewoon doen. 

Ik wed dat je het leuk vindt.

Eerdere reizen met Reiswijf:

Truffelweekend I T A L I Ë

In oktober 2017 ging Reiswijf op truffelreis naar de Marken in Italië. Een heel weekend in het teken van de truffel. Zoals Oostenrijk en Duitsland de wijn- en bierfeesten hebben, heeft Italië de truffelfeesten. In oktober staat alles in het teken van de truffel, én mogen de eerste truffels worden gezocht. En wij waren daarbij! Een fantastische belevenis.

We hebben zó lekker gegeten. Truffel everywhere! In de gerechten goed te zien en te proeven, maar in de grond waren ze aardig verstopt. Hoe die honden getraind zijn om die heerlijke truffel op te sporen!

De leukste adresjes & de mooiste reisblogs: