De westkust is voor velen dé perfecte kennismaking met Amerika: iconische steden als San Francisco, Los Angeles en Las Vegas, gecombineerd met machtig mooie nationale parken met even zo grote namen: Yosemite, Grand Canyon, Bryce Canyon. De mogelijkheden zijn eindeloos en alles is even indrukwekkend. Ik ben er goed bekend en adviseer je graag. Of je nu wilt slapen aan het strand van Santa Monica, of in een luxe glamping tent bij Zion National Park, het iconische Bellagio hotel in Las Vegas of een luxe boutique hotel in Los Angeles, ik weet de weg. Op basis van jouw wensen organiseer ik de perfecte roadtrip voor jou.

Klik hier voor een voorbeeldroute: West-Amerika road trip | Travel Counsellors

 

Andere voorbeelden van roadtrips vind je in dit blog.

Wil jij ook een onvergetelijke roadtrip maken? Vertel mij je wensen en ik regel een prachtige rondreis voor je. Neem contact met mij op.