Amerika is het waard om iedere staat en kustlijn te ontdekken. Je kunt hier eindeloos veel rondreizen maken, naar bekende of minder bekende plekken.

Klik hier voor het blog over roadtrips door het westen van Amerika.

Vraag mij ook gerust naar de mogelijkheden voor een citytrip naar New York met verblijf op bijzondere plekken en mijn persoonlijke tips!

Andere mogelijkheden zijn:

 Rocky Mountains of America

Ervaar het Amerikaanse Westen en de Rocky Mountains tijdens een onvergetelijke rondreis. Begin in het dynamische Salt Lake City en ontdek haar culturele schatten. Reis naar Moab voor adembenemende natuurlijke landschappen en avontuurlijke trektochten. Vervolg de reis naar het schilderachtige Aspen, bekend om zijn weelderige bossen en outdoor activiteiten. Ga verder naar Colorado Springs voor adembenemende vergezichten en historische bezienswaardigheden. Eindig de reis met Yellowstone National park.


 

Sounds of the Deep South USA

Een betoverende reis door het zuiden van de VS begint in Nashville, waar countrymuziek de ziel raakt. Memphis betovert met blues en de erfenis van Elvis. Knoxville biedt bergachtige pracht, terwijl Cleveland muzikale geschiedenis ademt. Natchez onthult zuidelijke grandeur en New Orleans bruist met jazz, heerlijk eten en een unieke cultuur. Deze reis is een harmonie van muziek, erfgoed en levendige vibes.

Nashville, ‘Music City’

 

Oost-Amerika, van Boston naar Florida

 

Een boeiende reis langs de oostkust van de VS start in historisch Boston. Stowe betovert met betoverende bergen, terwijl Kennebunkport kustcharme biedt. Islamorada en Marathon onthullen de sereniteit van de Florida Keys. Miami, een levendige smeltkroes van culturen, brengt je van stranden tot kunst en bruisend nachtleven. Een reis vol contrasten: van historie en natuurlijke pracht tot kosmopolitische energie.

Wil jij ook een onvergetelijke roadtrip maken door Amerika? Vertel mij je wensen en ik regel een prachtige rondreis voor je. Neem contact met mij op.