Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

(frequentie 1 x per maand) [contact-form to=’info@reiswijf.nl’ subject=’Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief’][contact-field label=’Voornaam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Achternaam’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][/contact-form]Reiswijf voldoet aan de AVG. De privacyverklaring vind je hier.

Reiswijf is een concept van Ingrid van de Rijdt. Als Reiswijf organiseer ik de leukste reizen voor toffe wijven, en deel ik bijzondere reisadresjes en reisblogs voor vakantie of weekendjeweg. 

 

Voor opmerkingen en suggesties voor leuke reistips sta ik open. Naar samenwerkingen kijk ik uit. Neem contact met me op als je denkt dat we samen kunnen werken aan iets leuks! Een aantal keer per jaar organiseer ik een reis waarvoor je je kunt inschrijven. Kijk hier voor het actuele aanbod. Wil je dat ik voor jou en je vriendinnen een reis organiseer? Ik maak graag een voorstel. 

Heb je vragen, stuur me een mail: info@reiswijf.nl

Vind je het leuk wat ik doe? Laat het me weten. Al ga je niet mee op reis vind ik toch fijn om te horen dat je iets hebt aan de reisadresjes die ik deel, of iets leuks hebt gevonden voor je volgende vakantie. Daar word ik blij van. Een mailtje is zo gestuurd! Vind ik leuk ✔ 

 

Liefs, Ingrid

 

PS  Volg me ook zeker op social media voor de laatste updates. Let’s keep in touch!

Social media @reiswijf #reiswijf

Facebook      Instagram      Twitter      Pinterest      Linkedin Ingrid van de Rijdt

De leukste reistips & reisblogs

Volg Reiswijf op social media: 

INSTAGRAM

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren