Af en toe stuit ik op plekjes die mijn hart sneller laten kloppen, of het nu in tijdschriften, kranten, of op tv is. Het is al lange tijd mijn gewoonte om die adresjes te bewaren. Doe jij dat ook weleens? Ik knip ze uit, maak er screenshots van, of sla ze op in Google Keep (zo handig!). Mijn Google Maps is ook gevuld met sterretjes van plekjes die ik wil onthouden. Als Travel Counsellor ben ik goed in het vinden van de mooiste adresjes en kan ik je goed adviseren over leuke plekken om te verblijven op jouw bestemming. Ik heb een prachtige verzameling en zal altijd proberen een van mijn bijzondere plekjes voor jou te boeken, als dat mogelijk is.

Je kunt ook mijn Instagram bezoeken, waar ik regelmatig unieke plekjes en leuke adresjes deel.

Heb jij nog een geweldig adresje om te delen? Stuur me een e-mail, ik hoor het graag!