Ik heb een constante reishonger om nieuwe plekken te ontdekken waar ik nog niet geweest ben. Mijn bucketlist staat vol met bestemmingen die ik graag wil bezoeken.

Ik geef de voorkeur aan comfortabel reizen. Een goede airline, gunstige tijden en een soepele overstap zijn voor mij belangrijk. Alles moet goed geregeld zijn, zodat ik onbezorgd kan genieten, vooral op bijzondere plekken met lekker eten en goede wijn, weg van de drukte.

Voor overnachtingen kies ik graag voor bijzondere plekjes zoals design hotels, boutique hotels, of stijlvolle bed & breakfasts. Ik hou ook van de luxe en comfort van je eigen villa op een mooie plek. En dan genieten van lokale producten die ik op marktjes of in supermarkten koop, om ‘s avonds lekker te barbecueën of te kokkerellen.

In al mijn jaren in de reisbranche heb ik met mijn man naar prachtige oorden en bijzondere bestemmingen gereisd. Toen we kinderen kregen, maakten we mooie reizen samen, zowel buiten Europa als binnen Europa. We hebben als gezin fantastische rondreizen gemaakt en veel van de wereld gezien. Onze kinderen zijn inmiddels wat ouder, maar gaan nog steeds graag mee op reis. Zolang we maar leuke plannen maken! Je kunt nooit genoeg onvergetelijke herinneringen maken.