Er is een constante reishonger om plekken te ontdekken waar ik nog niet geweest ben. Er staat genoeg op mijn bucketlist.

Ik hou van comfortabel reizen. Een goede airline, gunstige tijden en een soepele overstap (indien nodig…). Ik vind het belangrijk dat alles goed geregeld is, zodat ik onbezorgd kan genieten. Op bijzondere plekjes en fijne adresjes, waar het eten goed is en de wijn lekker. Ik hou van afwisseling en ga het liefste daar waar de massa niet is.

Slapen doe ik graag op bijzondere plekjes. Een design hotel, een bijzondere lokatie of een prachtige lodge. Ook kun je me vinden in een kleinschalig boutique hotel of een stijlvolle bed&breakfast. Een beetje luxe mag ik graag. Op een camping zul je me niet zo snel vinden (of het moet een glamping tent zijn zoals we op Bali hadden, met houten vloer, complete badkamer, 2 slaapkamers én een private pool 😉 ) Een villa of appartement vind ik ook erg prettig als ik met mijn gezin reis. En dan lekkere spullen kopen in de lokale supermarkten of op marktjes en ’s avonds lekker barbecuen of kokkerellen. 

In alle jaren dat ik in de reisbranche werk heb ik veel gereisd met mijn man naar prachtige oorden en bijzondere bestemmingen. Toen we eenmaal kinderen hadden maakten we mooie rondreizen samen. Mooie verre roadtrips buiten Europa, waarbij we met huurauto rondtrokken. Maar ook met eigen auto in Europa. Vanaf dat de kinderen klein waren hebben we als gezin fantastische reizen samen gemaakt en hebben we veel van de wereld gezien en mooie avonturen beleefd. Inmiddels zijn ze al wat ouder maar gaan ze nog steeds graag mee. Zolang wij nog maar leuke reizen verzinnen! Aan onvergetelijke herinneringen heb je nooit genoeg.