Wil je meer over mij persoonlijk weten? Ik ben getrouwd en moeder van 3 kinderen. De oudsten studeren en de jongste zit op het voortgezet onderwijs. Samen wonen wij op een heerlijke plek net buiten Veghel. Ik ben een jonge vijftiger en een ondernemend typje. Daarover lees je meer op linkedin.

Wat je beslist niet kunt raden, en daarom vertel ik het gewoon, is dat ik jaren saxofoon heb gespeeld en van zingen houd. Dat ik de liedjes van Trijntje, Marco, Ed Sheeran, Michael Bublé te gek vindt en dat ik ook verrukt raak van de muziek van Queen, Kool & the Gang, Wham, oude Motown- (Michael!) en soul- en funkmuziek. O, en jazz. Ik houd van cabaret in het theater en van musicals als Mamma Mia en The Lion King, ik verslind de Linda en de Nouveau en op zijn tijd ook de Allerhande. Bloemen staan bij mij regelmatig op tafel en ik hou ervan om mijn huis gezellig in te richten. Na een gezellige avond met vriendinnen naar de bioscoop vind ik het heerlijk om de volgende avond thuis met een wijntje en een hapje op de bank te zitten.

En hoe zit het met jou? Ik ben benieuwd naar jou. Wie ben jij en waar wil jij naar toe op reis?

Mag ik jouw persoonlijk reisadviseur zijn bij je volgende reis? Neem contact met me op.