Wil je meer over mij persoonlijk weten? Ik ben getrouwd en moeder van 3 kinderen. Allemaal studerend. Samen wonen wij op een heerlijke plek net buiten Veghel. Ik ben een jonge vijftiger en een ondernemend typje. Daarover lees je meer op linkedin.

Wat je beslist niet kunt raden, en daarom vertel ik het gewoon, is dat ik jaren saxofoon heb gespeeld en van zingen houd. Dat ik hou van Coldplay, Ed Sheeran, Lady Gaga en Michael Bublé en dat ik ook verrukt raak van de muziek van Queen, Kool & the Gang, Wham, oude Motown- (Michael!) en soul- en funkmuziek. O, en jazz. Ik houd van cabaret in het theater en van musicals als Miss Saigon en The Lion King. Ik verslind de Linda en de Nouveau, hou van koken, vers en zonder zakjes en pakjes. Bloemen staan bij mij regelmatig op tafel en ik hou ervan om mijn huis sfeervol in te richten. Na een gezellige avond met vriendinnen naar de bioscoop vind ik het heerlijk om de volgende avond thuis met een wijntje en een hapje op de bank te zitten en naar mijn favoriete programma’s als Beste Zangers, Robinson, Perfecte Plaatje, Wie is de Mol te kijken.

En hoe zit het met jou? Ik ben benieuwd naar jou. Wie ben jij en waar wil jij naar toe op reis?

Mag ik jouw persoonlijk adviseur zijn bij je volgende reis? Neem contact met me op.