Hoe vind je een unieke plek op een bijzonder lokatie? Wat is uniek? Unieke plek op bijzondere lokatieEn hoe vind je bijzondere lokaties?

 

Sommige plekjes zijn zo de moeite waard dat het niet uitmaakt waar het is. Je kiest voor de unieke plek, niet voor de lokatie. Meestal kiesje eerst de bestemming, en dan kijk je waar je wilt verblijven.

Unieke plek op bijzondere lokatie
Utah tented camp

 

Maar… draai dat eens om.

Dit plekje is een bestemming op zich. Het maakt niet uit waar het is. Hier wil je naar toe.

Het lijkt op Afrika, maar het zal je verrassen: het is in Amerika.

In het zuiden van Utah bevindt zich dit ‘tented camp’ zoals je in Afrika vindt. Een unieke accommodatie die een beleving op zich is.

Heb je Bryce Canyon en de Grand Canyon al gezien, dan is dit absoluut een bijzondere, unieke plek die het verschil maakt in je vakantiebeleving.Unieke plek op bijzondere lokatie

Wil jij iets speciaals meemaken, een unieke lokatie bezoeken ‘where the world can’t find you’ dan hoor ik graag van jou. Ik heb een bijzondere samenwerking met een partner die net als ik dol is op unieke plekken en verrassende belevingen.

Reiswijf is aangesloten bij Travel Counsellors en lid van ANVR&SGR. Wil jij veilig&vertrouwd op reis? Neem contact met me op.

Stijlvol reizen voor twee

of

Rondreizen met je gezin

voor onvergetelijke herinneringen