Droomplekken. Amerika heeft er veel. Land van de onbegrensde mogelijkheden, en dan heb ik het graag over vakanties en de roadtrips die je er kunt maken. De leukste blogs op een rijtje:

Back in the old days was Amerika het land van de prairies en cowboys en indianen. In Arizona en Utah vind je nog heel veel bezienswaardigheden en verhalen daarover terug. Droomplekken.nl schreef een blog over ‘Op zoek naar cowboys in de VS’. Je leest het hier .

 

Zelf was Reiswijf in de zomer van 2017 met gezin op een echte ranch in Arizona, vlakbij Brice Canyon: de Rockin R Ranch. Wil je zelf eens ervaren hoe het leven op een ranch is, met een paard de bergen in, de arena in, kampvuur, marshmallows, roping, zwemmen, tuben, hiken onder begeleiding van echte cowboys en -girls dan is dit een perfecte plek!

 

Op de site van Soetkees kun je ook heel veel leuke blogs vinden over Amerika. Eén van mijn favorieten is het blog over Los Angeles. Zelf heb ik daar een favoriet reisadresje op een hele gave plek: The Shore Hotel. Dit oceanfront, eco-friendly boutique hotel ligt tegenover Santa Monica Pier. Dé hotspot in LA. Vanuit het hotel heb je direct uitzicht op de oceaan, het brede strand, en op het  welbekende reuzenrad, hét icoon van Santa Monica.

Wil je ook een roadtrip maken door Amerika, dan vind je heel veel tips op de site van Soetkees.

Meer blogs binnenkort. Wordt aan gewerkt! #staytuned #reiswijf

Wil je deze post delen op social media? Klik dan links op de sharebuttons. Vind je het leuk om up to date te blijven van leuke reistips en -adresjes? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Dan stuur ik je maandelijks een Update. Inschrijven doe je hier.

< Terug naar de reistips

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Deel deze tips op: