Hou je van sfeervolle boutique hotels en kleinschalige luxe hotels dan kan ik je op je wenken bedienen. Ik heb een samenwerking met de Smith hotels en kan je deze persoonlijk van harte aanbevelen.

 

Of het nu gaat om een korte break met je partner, of een rondreis langs bijzondere hotels, met een van de hotels die bij de Mr & Mrs Smith hotel aangesloten zijn zit je gegarandeerd goed.

Prachtige vakantieadressen in geweldige safari lodges, de meest romantische honeymoon bestemmingen, sprookjesachtige Marokkaanse Riads, maar ook fantastische kindvriendelijke vakantievilla’s en zelfs ‘private island hotels’.

Wil je een reis maken naar bijzondere adresjes? Pareltjes bezoeken tijdens een rondreis? Een fantastische reis beleven waar je nog lang aan terug zult denken?

Als Persoonlijk Reisadviseur bij Travel Counsellors kan ik dat voor je regelen. Je hoeft me hiervoor alleen maar een mailtje te sturen, te appen of te bellen. Dan kijken we samen wat je wensen zijn en welke mogelijkheden er zijn om voor jou, jullie samen of met je gezin, een mooie reis samen te stellen.

Een aantal Reiswijf-favorieten:

Matachica Resort | Belize
Lobby The Lumiares Hotel – Lisbon
Paradise Island Villas | Kreta
Marbella Club | Spanje
Birds Nest, Phuket, Thailand
Private Island Cayo Espante, Belize

Wil je deze post delen op social media? Klik dan links op de sharebuttons. Vind je het leuk om up to date te blijven van leuke reistips en -adresjes? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Dan stuur ik je maandelijks een Regelmatig reisinspiratie en mooie adresjes ontvangen, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief. Inschrijven doe je hier.