Elke reis die ik samenstel is uniek. Precies afgestemd op jouw wensen.
Hierbij ontzorg ik je volledig. Ik ben jouw contactpersoon voor, tijdens en na de reis. Ik verras je met suggesties, insider tips en persoonlijke aanbevelingen. Ik regel alles, zodat jij zorgeloos op reis kunt gaan.
Bij een Travel Counsellor ben je in goede handen.

Als reisadviseur heb ik de mooiste baan ter wereld en maak ik regelmatig prachtige reizen, alleen en samen met collega’s om nieuwe bestemmingen te ontdekken, of met mijn gezin waarbij we de ultieme relaxvakantie het ene jaar afwisselen met een avontuurlijke rondreis het volgend jaar.

Graag zet ik mijn ervaring en kennis in om jouw droomreis waar te maken. Vertel me jouw wensen en met mijn persoonlijke benadering en de professionele tools van Travel Counsellors creëer ik een onvergetelijke reis voor jou.

 

Volledige ontzorging en geen keuzestress

Wil jij dat ik jou volledig ontzorg, alles tot in de puntjes regel van a tot z, zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten?

Geef mij je reiswensen door. Dit kan per mail, telefonisch, via face-time of zoom. Of live, zodra het weer mag, op een lokatie naar keuze. Neem gerust vrijblijvend contact met me op.

Meer weten over mij? Klik hier.