Categories

Tags

.

.

.

.

.

.

.

 Op reis met Reiswijf! 

.

DE LEUKSTE REIZEN

VOOR TOFFE WIJVEN

.

.

.

.

.

.

.

.

OP REIS MÉT REISWIJF

Voor jou en je partner, je gezin of vrienden help ik je graag bij het vinden van een perfecte vakantie. Als Travel Counsellor organiseer ik reizen op maat en geef ik persoonlijk reisadvies afgestemd op jouw wensen en behoeften.  

Daarnaast organiseer ik als Reiswijf  ‘Women only‘ reizen.

Groepsreizen speciaal voor vrouwen die in een kleine groep, alleen of samen met een vriendin, samen met Reiswijf naar fijne bestemmingen reizen om daar samen leuke dingen te doen, lekker te eten en drinken, heerlijk even er tussenuit te zin.

Geheel verzorgd! Jij hoeft nergens aan te denken.

Hoe lekker is dat? 

 

De ingrediënten van een Reiswijf reis

 

 stad en strand 

 cultuur en culinair 

 shopping

.

.

.

.

De vorige Reiswijf ‘women only’ trips gingen naar:

Foodstad Valencia 

Hou jij van lekker eten en wijntjes, dan is deze trip gemaakt voor jou!  Reiswijf plant deze trip in het voorjaar zodat we lekker op het terras kunnen genieten van heerlijke pinxtos en tapas én van de warme Spaanse voorjaarszon.

Culinaire én shopping hotspot Copenhagen 

Ga je mee alle interieur-fashion-lifestyle shops ontdekken in deze supertrendy Scandinavische stad én heerlijk eten in de vele foodhotspots die deze stad rijk is? 

Truffel- en wijnreis naar Italië

Wat het Oktoberfest is in Duitsland is het truffelfeest in Italië. Alles staat in oktober in het teken van de truffel. We gaan dan ook veel proeven en lekker eten. Bovendien gaan we truffels zoeken met een truffeljager. Niets leuker is dan de truffel zélf te zoeken, én te vinden! Daarnaast gaan we koken met truffels en als afsluiting gaan we tussen de Italianen hét truffelfeest – de Fiera del Tartufo – mee vieren. 

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van de exacte data en het programma? Stuur mij een mailtje

NIEUW:    Business retreat. 

Speciaal voor vrouwelijke ondernemers!

gedekte tafel vol eten