Mijn Puglia wordt misschien wel Jouw Puglia! Doe mee met de winactie:

Als ik klanten heb voor een reis naar Italië verwijs ik ze altijd voor inside information en lokale tips naar de website van Ciao tutti. Een echt ontdekkingsblog voor Italië.

Wat een ongelooflijke hoeveelheid informatie tref je daar aan. Niet alleen blogs met de allerleukste bezienswaardigheden, maar ook over het Italiaanse leven, de Italiaanse keuken en de Italiaanse taal.

Met recht hét ultieme startpunt voor inspiratie uit en over Italië. En nog eens erg leuk geschreven ook!

Zo lees je op het blog bijvoorbeeld

  • waar je nou het beste moet gaan eten (wist jij dat er bij een trattoria geen pizza op de kaart staat?)
  • hoe je de Italiaanse zomerhitte overleeft als een echte Italiaan
  • je vindt er mooie routes met uitstaptips
  • en heel veel leuke leesboeken en romans over Italië

Erg handig vind ik de kaart waar alle blogs per locatie terug te vinden zijn. Alle tips, alle routes, just click en je bent er. 

Reiswijf’ favoriete bestemming in Italië

Mijn favoriete bestemming in Italië, Puglia, in de hak van de laars, komt gelukkig ook uitgebreid aan bod op de website.

Wist je dat de nieuwste zomervrucht cumelo rechtstreeks geïmporteerd wordt uit Puglia? Cumelo is een kruising tussen een komkommer en een meloen, een heerlijke frisse zomervrucht die je deze zomer ook in het schap van o.a. Jumbo zult vinden.

 

Omdat Puglia nog een goed verborgen geheim is en er weinig Nederlandse documentatie over te vinden is, schreef Saskia Balmaekers, de initiatiefnemer van Ciao tutti, een heel boek over Puglia! “Mijn Puglia”. Over de stranden,  de trulli, de schitterende kust van de Salento, waar je het lekkerst kunt eten, de bekende stadjes waar je zeker naar toe moet, maar ook tips voor de kleinere plaatsen,voor als je buiten de gebaande paden wilt gaan. Natuurlijk komt ook Matera – de culturele hoofdstad van Europa 2019 –uitgebreid aan bod! Deze stad, bekend van de rotswoningen, mag je niet missen als je dit jaar naar Puglia of Basilicata reist.

Winactie

Van Puglia- en Italië-expert Saskia mag ik een “Mijn Puglia” boek weggeven! Als je deze streek wilt gaan ontdekken dan is dit boek onmisbaar. Doe je mee? 

Wil je van “Mijn Puglia” jouw Puglia maken doe dan mee met de winactie*! Laat een reactie en je mailadres achter onder dit blog, of geef je mailadres door via pb/fb DM/ig, en maak kans op het boek. Mailen voor meer informatie kun je naar  ingrid.vanderijdt@travelcounsellors.nl

*met het meedoen van deze actie schrijf je je automatisch in voor de nieuwsbrief.  Je ontvangt wekelijkse inspiratiemails van Ingrid van de Rijdt – Travel Counsellors. Als je de nieuwsbrieven niet meer wilt ontvangen kun je je weer uitschrijven.

Deel deze tips op: