Categories

Tags

Wat kan ik als Travel Counsellor voor je regelen?

Alles. Alle denkbare reizen op maat kan ik voor je regelen. Een reis die perfect aansluit bij jouw wensen. Jouw ideale reis!

Of het nu voor vakantie is of voor zaken. Met je gezin, je partner, of alleen.

Travel Counsellors is aangesloten bij ANVR, SGR, SGRZ, Calamiteitenfonds, IATA.

Zie mij als een betrouwbaar reisbureau. Niet in de straat in een stenen pand met een groot logo erop. Maar persoonlijk, bereikbaar, online, telefonisch, per mail of live. Zeg maar wat je het liefste wilt.

Vakantie

✓ luxe reizen

✓ reizen op maat, persoonlijk afgestemd op jou

✓ rondreizen of roadtrips waarbij je rondreist in een land en dichtbij de plekken zit die je graag wilt bezoeken. Mijn ultieme vakantie!

✓ gezinsreizen, want ik ga vaak met mijn hele gezin op vakantie. Ik weet als geen ander waar je op moet letten als je met kleine of met grotere kinderen op vakantie gaat

✓ wintersportreizen, naar bekende en onbekende wintersportgebieden in Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk maar ook naar bestemmingen als Canada, Amerika en Lapland

 

Zakenreis

Via ons online reserveringssysteem hebben wij toegang tot alle IATA vluchten en lowcost carriers wereldwijd en zien wij realtime beschikbaarheid op iedere vlucht. Wij vergelijken maatschappijen en vertrekdata om zo tot de beste en/of voordeligste vliegtickets te komen.

 

Business retreat / workation

Voor ondernemende vrouwen is het goed om af en toe letterlijk outside the box te gaan. Op workation, met gelijkgestemde ondernemende vrouwen, die op een fijne lokatie met elkaar gaan samenwerken.

Werkvakantie, workation ,retreat, business bootcamp, business retreat:

als je als ondernemende vrouw naar het buitenland gaat om op een fijne plek te werken aan je bedrijf mag je het noemen zoals je wilt. Name the game a fame.

Heb jij interesse in een workation? Ik heb de tools. Neem contactmet me op als je hier meer over wilt weten.

 

Ladiestrips / ladies only trip / vrouwenreizen / momcation 

Voor alle vrouwen die er eens heerlijk tussenuit willen, een keer niet de reisorganisator willen zijn maar alles lekker willen laten regelen, organiseer ik ladies trip. ‘Women only‘ trips naar leuke bestemmingen waar we slapen op een bijzonder plekje, eten in lekkere restaurantjes, me-time afwisselen met actie, verrassende gesprekken hebben met elkaar en gewoonweg genieten to the max.

Interesse? Just click.

 

Weet je dat mijn allereerste women only trip mij heeft getriggerd om weer terug te gaan naar de reisbranche? Mijn eerste reis alleen. Heerlijk vond ik het. Verrassend ook! Kun jij je daar iets bij voorstellen? Even geen ge-mama, niemand om rekening mee te houden, maar 1 koffer die je hoeft te dragen, eten wanneer je wilt, een drankje wanneer je zin hebt…

Ik was eraan toe na een hele drukke periode van werken. Zie jij dat ook wel zitten?

Hoe leuk en gezellig die vakanties met je gezin ook zijn, soms heb je even behoefte om er alleen op uit te gaan. Gewoon even er tussenuit. Andere dingen doen, over andere dingen praten. Gewoon één koffer inpakken met alleen spullen voor jou, en gaan.

Hoe zou het zijn als jij een keer niet de reisorganisator bent, maar dat alles voor jou geregeld is, dat de plannen voor je gemaakt zijn? Dat je je maar hoeft aan te sluiten bij een gezellige groep dames en in je eentje op reis gaat. Zonder man, zonder kids. Op avontuur! Lekker buiten de drukke schoolvakanties om, als iedereen aan het werk is of op school zit… Lijkt je dat heerlijk?

Mijn momcation 

Even ertussen uit, even geen ge-mama. Ik kan je vertellen, het is heerlijk. Toen ik in 2016 een periode van hard werken achter de rug had, voelde ik de behoefte om er even tussenuit te gaan. Even tijd voor mezelf te nemen, weg van werk en gezin, weg van het leven wat maar doordendert. Ik wilde me opladen, me laten inspireren door een andere omgeving en andere mensen. Reizen wilde ik, de wereld in! En dat wilde ik wel eens in m’n eentje proberen.

Ik schreef me in voor een yoga-reis naar Spanje. En wat heb ik genoten. Zes dagen lang in het prachtige Andalusië. Het was volledig verzorgd en alles was geregeld. Ik hoefde alleen maar op het afgesproken moment klaar te staan en te doen wat op het programma stond: yoga in de buitenlucht, relaxen op een bedje bij het zwembad, Spaanse lekkernijen bereiden tijdens een kookworkshop, op pad naar Sevilla en Malaga.

We hebben heerlijk gegeten en gedronken, gewandeld en gezwommen, gelachen en gepraat. Ik kwam tot rust en kreeg er energie van. Ik werd geïnspireerd door mensen die ik nog nooit had ontmoet en met wie ik frisse gesprekken had. Het heeft me verrijkt en het was het beste cadeau dat ik mezelf op dat moment had kunnen geven.

En: het heeft uiteindelijk geleid tot het de start van “Reiswijf”.

Op reis met toffe wijven

Toen ik eenmaal thuis mijn ervaringen deelde met vriendinnen en bekenden, over hoe leuk en gezellig het was, hoe inspirerend, en helemaal niet eng in je eentje, zag ik ze denken: “Dat wil ik ook! Wat een avontuur!”

Zou jij het doen? Een weekend jezelf op de eerste plaats zetten? Geen beslissingen nemen, geen verantwoordelijkheden hebben. Hoe zou het zijn om maar één koffer met je mee te sjouwen, één tas in te pakken? En om niet voor anderen te zorgen maar jezelf lekker in de watten te laten leggen? Even niet denken aan hoe het thuis gaat maar een toffe tijd hebben.

Met Reiswijf maak ik dit mogelijk:

ik organiseer leuke reizen voor toffe wijven, en jij kunt mee!

Stel je eens voor dat je één keer per jaar op reis gaat naar een bestemming waar je nog nooit bent geweest, slaapt op een superleuk adresje en activiteiten doet die je normaal gesproken niet doet. Of juist niets doet. Niets moet, alles mag.

Hoe mooi zou het zijn als jij met een groep dames bent die om dezelfde reden als jij deze reis geboekt hebben, die het heerlijk vinden er even 100% tussenuit te gaan en leuke dingen te doen met allemaal gezellige toffe wijven?

Dát is waar ik jou bij kan helpen.

Regelmatig organiseer ik ladiestrips waarvoor je kunt inschrijven. Het programma publiceer ik op Reiswijf en social media. Heb jij hier interesse in of heb je hier vragen over? Mail me op Ingrid.vanderijdt@travelcounsellors.nl