Eén van mijn favoriete programma’s op tv is de Beste Zangers van Nederland. Ik hou van zingen en vind het geweldig om te zien hoe bekende en iets minder bekende zangers en zangeressen van Nederland andere liedjes zingen dan ze gewend zijn.

 

Al jaren worden de programma’s opgenomen op Ibiza. In een prachtige setting, op een geweldige lokatie. Reiswijf weet waar!

De thuisbasis van de Beste Zangers is het resort Atzaró. Een agriturismo in een oude finca in het binnenland van Ibiza. Prachtige omgeving, mooie kamers, fantastische tuin met een heerlijk zwembad en een mediterrane keuken.

Atzaró is ook erg populair als trouwlocatie. Daar kunnen wij ons iets bij voorstellen! In de zomer van 2014 trouwde Wendy van Dijk hier met Erland Galjaard.

Foto website Atzaro.com


Het programma De Beste Zangers is favoriet bij muziek-liefhebber Reiswijf. Het zorgde enkele jaren geleden voor de doorbraak van André Hazes,  was Tania Kross als opera-diva de ster van de bühne, gaf Maan iedereen kippenvel met het prachtige ‘Nessun Dorma’ en scoorde Davina Michele een ongelooflijke nummer 1 hit met de cover van Glenn Faria.

 

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren