De Beste Zangers van Nederland gaan weer naar Ibiza. Voor het 11e seizoen zingen zangers en zangeressen elkaars liedjes, in een prachtige setting, op een geweldige lokatie. Dit jaar zitten ze weer op Ibiza. Reiswijf zocht uiteraard uit waar ze naar toe gaan.

De thuisbasis van de Beste Zangers is het resort Atzaró. Een agriturismo in een oude finca in het binnenland van Ibiza. Prachtige omgeving, mooie kamers, fantastische tuin met een heerlijk zwembad en een mediterrane keuken.

Atzaró is erg populair als trouwlocatie. Daar kunnen wij ons iets bij voorstellen! In de zomer van 2014 trouwde Wendy van Dijk hier met Erland Galjaard.

Foto website Atzaro.com


Het programma De Beste Zangers is favoriet bij muziek-liefhebber Reiswijf. Het zorgde enkele jaren geleden voor de doorbraak van André Hazes, afgelopen jaar was Tania Kross als opera-diva de ster van de bühne, en Maan gaf iedereen kippenvel met het prachtige ‘Nessun Dorma’. Hoogtepunt wat Reiswijf betreft was het duet van Tommie Christiaan met Tania Kross: ‘Barcelona’. Wil je de compilatie van hoogtepunten uit 10 jaar ‘Beste Zangers’ terugkijken ga dan naar Uitzending Gemist op NPO of klik hier


BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Deel deze tips op: