Een uniek initiatief op het Brabantse platteland! In de buurt van Boxtel – tussen Den Bosch en Eindhoven – is een aantal hele bijzondere overnachtingsplekken gerealiseerd. Een transparante pop-up slaapunit, midden in het weiland, met alleen een bed. Dat is nog eens avontuurlijk overnachten.

“Schud jezelf eens goed wakker, ontsnap uit de sleur van alledag en ga het pure avontuur aan. Geen platgetreden paden, geen toeristische massa en geen digitale kakafonie. Alleen rust en ruimte, ongerepte natuur en unieke locaties. Durf jij te ontwaken middenin Het Groene Woud? Voor je gevoel mijlenver buiten de bewoonde wereld en verrassend genoeg toch op steenworp afstand van het bruisende bourgondische leven.

Zo’n BOX biedt je een buitenkans om eens echt middenin Het Groene Woud te ontwaken met alleen maar natuur om je heen. Geen buren, geluid van auto’s of muziek. In deze ambiance kun je genieten van een heerlijk ontbijt met streekproducten.” (bron: boxandbreakfast.nl)

De ‘glazen slaapkamers’ staan op vier unieke locaties rond Boxtel. De locaties vind je hier. Slapen doe je op een comfortable BOXspring, er is een chemisch toilet, een klamboe en een voorziening om de telefoon op te laden.

 

“Slapen onder duizenden sterren en wakker wakker worden door het gekwetter van tientallen vogels of het loeien van een koe, wie wil dat niet? Vanaf mei kan het in vijf kleine glazen huisjes het buitengebied van Boxtel.” (bron: Omroep Brabant)

 De vijf Box en Breakfast-huisjes tot september 2018 in het Boxtelse buitengebied blijven staan. Het is nog niet bepaald of de huisjes in 2019 opnieuw worden geplaatst.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Deel deze tips op: