fbpx

Categories

Tags

Ik ben Persoonlijk Reisadviseur bij Travel Counsellors Nederland. Travel Counsellors is een reisonderneming met ruim 1800 reisadviseurs wereldwijd. We werken voornamelijk van huis uit. Een mailtje, belletje, appje is vaak de eerste stap op weg naar een mooie reis. Uiteraard kunnen we ook afspreken bij mij of jou thuis of op een lokatie naar wens. Samen bespreken we dan jullie wensen en op basis daarvan maak ik een persoonlijk reisadvies voor jullie.

‘Me & my laptop’, dat is alles wat ik nodig heb, zeg ik altijd.

Daar zit alles in. Ik kan prijzen vergelijken, de beste

vliegticketdeals vinden, de perfecte rondreis samenstellen

via het unieke maatwerksysteem van Travel Counsellors.

Of het nu gaat om een safari in Afrika of een

duikvakantie in Azië. Een 3-weekse rondreis

door Amerika, of 2 weken heerlijk aan het strand in

Griekenland. Een ontbijtje in New York, cocktails op

een cruiseschip of een biertje op de Ibiza.

Laat mij alles tot in detail voor je regelen, zodat jij alleen

maar hoeft te genieten…

Waar ik extra goed in ben, als zeg ik het zelf, zijn

✓ luxe reizen, naar bijzondere adresjes, de hideaways en hidden gems

✓ reizen op maat. Rondreizen, of roadtrips zoals ik ze graag noem, waarbij je iedere keer weer verder reist in een land en dichtbij de plekken zit die je graag wilt bezoeken. Mijn ultieme vakantie!

✓ gezinsreizen, want ik ga vaak met mijn hele gezin op vakantie. Ik weet als geen ander waar je op moet letten als je met grotere kinderen op vakantie gaat

Neem contact met me op als ik jou kan helpen

bij het organiseren van een mooie reis. 

Voor jou op maat gemaakt

Als Travel Counsellor neem ik de tijd om je echt te leren kennen, zodat elke reis perfect op jouw wensen kan worden afgestemd.

Deskundig advies

Ik heb een uniek netwerk van ruim 1800 betrokken reisprofessionals die wereldwijd kennis en ervaring met elkaar uitwisselen. 

Financiële bescherming

Travel Counsellors is een financieel stabiele organisatie en is lid van IATA en ANVR en is deelnemer bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds, waardoor jouw betaalde reissom financieel gewaarborgd is.

Tevreden klanten

Travel Counsellors zijn gepassioneerd om de beste service te bieden die de verwachtingen van onze  klanten zal overtreffen. Met een klanttevredenheid van ruim 90% scoort Travel Counsellors hoger dan bedrijven als Apple en Harley Davidson.