Categories

Tags

Ik ben Persoonlijk Reisadviseur bij Travel Counsellors Nederland. Travel Counsellors is een reisonderneming met ruim 1800 reisadviseurs wereldwijd. Met het unieke boekingssysteem ontwerp ik voor jou een reis op maat. Ik werk voornamelijk van huis uit en soms op lokatie.

Een mailtje, belletje, appje is vaak de eerste stap op weg naar een mooie reis. Uiteraard kunnen we daarna afspreken bij mij of jou thuis of op een lokatie naar wens. Samen bespreken we je wensen en op basis daarvan ontwerp ik een persoonlijk reisvoorstel voor jou.

Maatwerk, als een perfect passende schoen.

 

 

 

 

 

reisontwerper

‘Me & my laptop’, that’s all I need. Mijn persoonlijke reiservaring, organisatietalent, expertise en drive om nét een stapje verder te gaan.

Via het unieke boekingssysteem van Travel Counsellors kan ik prijzen vergelijken, de beste

vliegticketdeals vinden en de perfecte reis samenstellen die het beste past bij jouw wensen.

Dit is Reisbureau 2.0!

Of het nu gaat om een safari in Afrika of een

duikvakantie in Azië; een 3-weekse rondreis

door Amerika; 2 weken heerlijk aan het strand in

Griekenland; en ontbijtje in New York;

cruisen in de Caribbean of een cocktail op Ibiza.

Laat mij alles tot in detail voor je regelen,

zodat jij alleen maar hoeft te genieten…

Waar ik jou in het bijzonder mee kan helpen zijn 

✓ luxe reizen

✓ reizen op maat, persoonlijk afgestemd op jou

✓ rondreizen of roadtrips waarbij je rondreist in een land en dichtbij de plekken zit die je graag wilt bezoeken. Mijn ultieme vakantie!

✓ gezinsreizen, want ik ga vaak met mijn hele gezin op vakantie. Ik weet als geen ander waar je op moet letten als je met kleine of met grotere kinderen op vakantie gaat

✓ ladiestrip – momcation – for women only 

✓ businessretreat – workation 

LEES HIER WAT IK ALLEMAAL VOOR JE KAN DOEN 

 

Neem contact met me op als ik jou kan helpen bij het organiseren van een mooie reis. 

Voor jou op maat gemaakt

Als Travel Counsellor neem ik de tijd om je echt te leren kennen, zodat elke reis perfect op jouw wensen kan worden afgestemd.

Deskundig advies

Ik heb een uniek netwerk van ruim 1800 betrokken reisprofessionals die wereldwijd kennis en ervaring met elkaar uitwisselen. 

Financiële bescherming

Travel Counsellors is een financieel stabiele organisatie en is lid van IATA en ANVR en is deelnemer bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds, waardoor jouw betaalde reissom financieel gewaarborgd is.

Tevreden klanten

Travel Counsellors zijn gepassioneerd om de beste service te bieden die de verwachtingen van onze  klanten zal overtreffen. Met een klanttevredenheid van ruim 90% scoort Travel Counsellors hoger dan bedrijven als Apple en Harley Davidson.

TravelCounsellors.nl