Categories

Tags

Als jouw personal shopper neem ik je aan de hand, als een architect ontwerp ik jouw ideale vakantie, en als een stylist maak ik het helemaal af met verrassende elementen. Samen komen we tot een perfecte vakantie passend bij jou en de mensen die met je meereizen. Ik ben als persoonlijk reisadviseur aangesloten bij Travel Counsellors, een reisburo dat werkt met zelfstandige reisprofessionals met veel ervaring in de reiswereld en een passie voor reizen.

De leukste tips

Als reisprofessional ken ik de wereld, ben ik op de hoogte van de actuele situatie, en kijk ik verder dan mooie gepolijste plaatjes op internet. Van mij ontvang je de persoonlijke tips en leuke adresjes die je niet op internet vindt. En via mijn lokale contacten ter plaatse krijg je de laatste hotspots en ‘places to be’ door.

 

Voor vrienden, stellen of gezin

Of het nu gaat om een stijlvolle trip voor twee of voor een familievakantie met ‘alles erop en eraan’. Ik ben voor de reis jouw aanspreekpunt voor alles, maar ook tijdens de reis, en na de reis.

Is er iets aan de hand, dan bel je mij. Ik sta 24/7 voor je klaar, samen met het team van Travel Counsellors. Wij helpen je, waar ter wereld je ook bent.

Volledige ontzorging en geen keuzestress

Bij mij hoef je geen boekjes door te bladeren, websites door te scrollen of eindeloos keuzes maken voor een hotel of een bestemming. Op basis van wat je me vertelt maak ik een compleet reisontwerp. Je ontvangt een voorstel waarin ik al mijn suggesties te verwerk. Stap voor stap komen we tot de perfecte vakantie voor jou. Een vakantie die helemaal past bij jou.

Wil jij dat ik jou volledig ontzorg, alles tot in de puntjes regel van a tot z, zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten? 

Geef mij je reiswensen door. Dit kan per mail, telefonisch, via face-time of zoom. Of live, zodra het weer mag, op een lokatie naar keuze. Neem gerust vrijblijvend contact met me op.

Ingrid van de Rijdt

VEILIG&VERTROUWD OP REIS MET JOUW

PERSOONLIJK REISADVISEUR

 

 

Ik ben als Persoonlijk Reisadviseur aangesloten bij Travel Counsellors Nederland. Travel Counsellors is een reisonderneming met ruim 1800 reisadviseurs wereldwijd. Met het unieke boekingssysteem ontwerp ik voor jou een reis op maat. Met vliegtickets, autohuur, hotels/appartementen/villa’s stel ik een pakketreis op maat voor je samen. Ik werk voornamelijk van huis uit en soms op lokatie.

Een mailtje, belletje, appje is vaak de eerste stap op weg naar een mooie reis. Uiteraard kunnen we daarna afspreken bij mij of jou thuis of op een lokatie naar wens. Samen bespreken we je wensen en op basis daarvan ontwerp ik een persoonlijk reisvoorstel voor jou.

Maatwerk, als een perfect passende schoen.