OVER REISWIJF

Hoi, mijn naam is Ingrid van de Rijdt. Ik ben een echt reiswijf. I love to travel. Love to explore! Wil de hele wereld leren kennen, de cultuur, de natuur, de steden en de stranden. Vanachter mijn computer, maar regelmatig in het echt, reis ik de hele wereld rond, alleen of met mijn gezin.

Ik heb Reiswijf opgericht om andere vrouwen te inspireren de wereld te ontdekken. En er is nog zoveel onontdekt! Bijzondere, verrassende adresjes. Verborgen pareltjes, vaak op minder voor de hand liggende plekken, weg van het massa-toerisme, ik hou ervan. Ik deel ze met je op de TIPS pagina. Ook vind je daar een aantal verrassende verzamelsites met prachtige adresjes voor vakantie of weekendjeweg. Naast het delen van die adresjes, kun je er ook met me naar toe. Mee op reis!  De ‘leukste reizen voor toffe wijven’. Reizen voor vrouwen die erop uit willen. Die ook de hele wereld willen ontdekken, naar de plekken toe uit die leuke travelblogs, niet alleen vanachter hun computer of mobiel, maar live.

Jij zet die stap en gaat op reis. Omdat je er aan toe bent, je er zin in hebt, andere vriendinnen ‘geen tijd’ hebben. Alleen, maar toch niet alleen omdat je aansluit bij andere reiswijven. Of je sluit je samen met een vriendin aan bij onze groep omdat het toch een iets veiliger gevoel geeft als je met anderen samen reist.

 

 

BewarenBewaren

En hoe heerlijk is het dat je een keer niet alles voor iedereen (lees: gezinsleden) hoeft te regelen, maar dat alles voor jóu geregeld is. De reizen van Reiswijf geven je de kans samen dingen te doen maar ook dat momentje voor jezelf te pakken.

Reiswijven. Ja, wijven. Omdat het gewoon lekker bekt, maar ik bedoel het aardig! Reiswijven zijn voor mij vrouwen die niet alleen Dromen, maar ook Durven en uiteindelijk echt Dóen. Vrouwen die het leuk vinden om zich aan te sluiten bij een groep onbekende reizigsters, die net als hen zin hebben in het avontuur. Die het spannend vinden om iets voor zichzelf te kiezen, maar het uiteindelijk wel doen: mee op reis gaan. Een kadootje voor jezelf. Me-time, tijd voor mij. Zorg voor jezelf. Gun het jezelf.

Vorig jaar maakte ik zelf zo’n reis. En dat inspireerde me tot het opstarten van Reiswijf. Reizen organiseren voor vrouwen die even lekker uit hun dagelijkse ding kunnen stappen. Ik ken genoeg leuke adresjes, ben een verzamelaar van vakantieadresjes die niet standaard zijn, hou van nèt even anders, weg van de massa, en ik vind het leuk om alles tot in de kleinste details uit te dokteren, zodat ik goed voorbereid op pad ga.

Dit ben ik gewend om te doen. Vroeger vanuit mijn werk als reisspecialist in de reisbranche, later als ‘reisorganisator’ voor mijn gezin. Ik hou ervan om met hen de wereld over te reizen, het mooiste van het land of gebied te laten zien en om binnen en buiten Europa plekjes te vinden die net even anders zijn.

 

 

Say yes to the adventure!

Het grootste avontuur ben je zelf. Niet de reis. Wat zou het leuk zijn als je het avontuur aan durft en een keer met me mee op reis wilt. Alleen, samen met andere reiswijven. Samen op avontuur. Ik wed dat je het leuk vindt!

Ik hoop dat ik je met tips op deze site kan inspireren. Dat de verhalen en de foto’s je verrassen. De site wordt continue aangevuld, want leuke adresjes: daar zijn er oneindig veel van. Je moet ze maar net vinden! En dat probeer ik voor je te doen.

 PS  Je hoeft niet per se mee op reis, maar als ik al weet dat je iets hebt aan de reisadresjes die ik deel, of iets leuks hebt gevonden voor je volgende vakantie dan word ik daar heel blij van. Als je het leuk vindt wat ik doe, laat het me weten. Een mailtje is zo gestuurd! Vind ik leuk ✔

Liefs, Ingrid

 

Sponsorlinks:

 

 

Volg Reiswijf op social media: 
BewarenBewaren

INSTAGRAM