Televisieprogramma’s zoeken uiteraard altijd de mooiste plekjes uit om prachtige beelden te maken. Zo ook bij het RTL-programma ‘Married at first sight’* . Newlyweds Christel en Marcel streken neer in het warme boutique hotel Herangtunet in het koude, winterse Noorwegen, om daar te kijken of hun verse huwelijk bestand blijkt tegen ‘wat kleine dingetjes’. 

Een prachtige plek die RTL al vaker voor televisieprogramma’s heeft gebruikt. De voormalige Noorse boerderij is in handen van twee Nederlanders. Ruim 10 jaar geleden waagden Marco en Marie-José de sprong en verhuisden van Amsterdam naar het kleine dorpje Heggenes in Noorwegen. Van de oude boerderij hebben zij een prachtig design boutique hotel gemaakt. Zowel in winter als zomer is het een genot hier te verblijven.

Beleef de winter

Een echte Scandinavische winter. Daar hoort natuurlijk kou bij. En kampvuur! Wat te denken van activiteiten als ijsvissen, huskytocht maken, sneeuwschoenwandelen, hiken of het coole airboarden! Maar ook skiën en langlaufen is mogelijk in de directe omgeving. 

Ervaar de zomer

Vakantie in de zomer is ook één groot avontuur. De dagen zijn lang en de nachten zijn verlicht door een zacht gloeiende horizon. Naast wandelen door de prachtige natuur kun je paardrijden, mountainbiken, riverboarden, zwemmen en kanoën. Een hele dag in het hotel verblijven is ook geen verkeerde beslissing. Lekker loungen in de tuin en aanschuiven in het restaurant….  “Een eindeloze zwoele zomerdag vliegt hier in alle rust voorbij”. Amen. I couldn’t agree more!

* uitzending RTL4 d.d. 3 april 2018

Wil je deze post delen op social media? Klik dan links op de sharebuttons. Vind je het leuk om up to date te blijven van leuke reistips en -adresjes? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Dan stuur ik je maandelijks een Update. Inschrijven doe je hier.

BewarenBewaren

BewarenBewaren