Op Corsica heb ik een fantastische vakantie gehad waarbij ontspanning en inspanning elkaar afwisselden.

Er zijn bijzondere plekjes te vinden om te overnachten. Van boutique hotels tot prachtige villa’s. De baaien in het zuidoosten zijn adembenemend. De prachtige blauwe kleur doet je geloven dat je op de Seychellen bent.

Ook voor jou kan ik een fijne vakantie op Corsica organiseren. Of je nu met kleine kinderen gaat, of met grotere kinderen die graag actief bezig zijn. Op Corsica kom je aan je trekken: canyoning, raften, hiken, klimmen, mountainbiken, snorkelen, zeilen, surfen.

Mag ik je vertellen wat mijn favoriete plekjes zijn op Corsica?

Ik kan je helpen bij het samenstellen van een reis op naar Corsica. Met voordelige boot- of vliegtickets, gunstige voorwaarden, duidelijke autohuur, bijzondere overnachtingen en een persoonlijk reisprogramma. Vraag mij naar de mogelijkheden.