Love my job, ook in deze tijden. Ook al is het niet altijd even makkelijk om alle teleurstellingen te verwerken als er weer een land de deur dicht gooit. Gelukkig heb ik deze zomer geen verrassingen voor mijn eigen reis of die van klanten gehad tijdens hun vakantie, maar heb ik wel alle verre reizen moeten annuleren en dus een heleboel mensen minder goed nieuws moeten brengen. Je verwacht het, maar toch doet het zeer als je het definitief te horen krijgt. Iets waar je zo lang naar uitgekeken hebt en met zorg hebt samengesteld wordt door ‘oranje reisadvies’ van tafel geveegd.

Ik denk dat het dit afgelopen half jaar heel duidelijk is geworden dat het niet-online-boeken maar offline met een reisprofessional zo gek nog niet is!

Wij hebben vaak meer inside information, weten de achtergronden, kennen de echte situatie en niet de gelikte plaatjes van internet – die vaak jaren oud zijn, ook van hotels!

Maar wat nog belangrijker is:

Ik maak het persoonlijk, ik maak een vakantie speciaal voor jou, op maat, passend bij jouw wensen.

Ik ga in gesprek met je, stel veel vragen, en achterhaal zo wat jij in een vakantie belangrijk vindt. En dan begint het proces van het zoeken naar de juiste reis met de knapste adresjes, verrassende excursies en leuke dingen om te doen. Tijdens dit proces hebben we meerdere malen contact om te overleggen, voorstellen te bespreken en keuzes te maken.

Als je belt krijg je mij aan de telefoon.

Geen callcenter.

Als er iets is, ga ik het voor je oplossen, en hoef jij niet achter 10 mensen aan te bellen of uren ergens in de wacht te hangen.

Qua advies ga ik verder dan wat jij op internet vindt. Op internet is alles mooi, de plaatjes gelikt, de recensies altijd positief.

Jij krijgt het eerlijke verhaal. Gebaseerd op mijn eigen persoonlijke ervaring, tips van collega’s en de lokale contacten waar ik in veel landen mee werk. Zij weten precies hoe de situatie ter plaatse is en komen soms met tips die hier niet eens op internet te vinden zijn. Erg leuk!

Ik vind dit een leuke manier van werken. Je maakt het persoonlijk. En persoonlijk hoeft in deze tijd echt niet per se face to face te zijn. Je kunt ook aan de telefoon, of via email, goed overleggen en elkaar leren kennen. Gelukkig maakt het mijn klanten niet uit waar ik zit. Met een telefoontje ben ik altijd dichtbij.

Bel, app of mail me gerust als jij advies wilt voor dit najaar, voor wintersport of winterzon of als jij je alvast wilt oriënteren op een mooie reis voor 2021. De ticketprijzen zijn gunstig, de annulerings- en wijzigingsvoorwaarden ook. Dus wacht niet af. Heb je zin om ergens samen met mij in te duiken en iets leuks in het vooruitzicht te hebben, bel me gerust.