Het menu van de website van Mas la Buissonnière zegt eigenlijk alles al: Leven, Slapen, Eten. Wat heeft een mens nog meer nodig?

Vlakbij Uzès, verscholen in een klein gehucht, op een landgoed van twee hectare omgeven door olijfbomen, bevindt zich chambres d’hôtes deluxe “Mas la Buissonnière”: een paradijs voor diegene die op zoek is naar rust, prachtige natuur, pittoreske dorpen en gastvrijheid. De Mas is een voormalige wijnboerderij uit 1740, die volledig – met oog voor detail – gerenoveerd is tot een luxueuze chambres d’hôtes.

 

Deluxe suite Mas la Buissonniere | Reiswijf
Deluxe Suite Mas la Buissonniere | Reiswijf
Table d’hote Mas la Buissonniere | Reiswijf

 

 

 

 

 

 

 

 

De Nederlanders Rob en Karen verhuisden met hun twee dochters in de zomer van 2016 naar de Languedoc-Roussillon in Frankrijk. Daar runnen ze een goed lopende chambre d’hotes met gezellige ruime kamers, suites, studio’s en een appartement. Op het terrein is een zwembad en – hoe fijn is dit – ze bieden table d’hote aan! Twee keer per week kun je aanschuiven om samen met andere gasten onder de sterrenhemel te genieten van heerlijke gerechten bereid met regionale producten. Heaven! Je kunt trouwens helemaal ‘sur place’ blijven bij de Mas: ontbijten is ook mogelijk en ‘s middags kun je een heerlijke planche bestellen, een uitgebreide borrelplank.

 

Uzès bij Mas la Buissonniere | Reiswijf

Wil je vanuit de Mas uitstapjes maken dan is het vlakbij gelegen Uzès een erg leuk stadje om te bezoeken of gezellig te gaan eten. De beroemde Pont du Gard is vlakbij, erg de moeite waard, ook leuk voor de kinderen, en steden als Avignon, Nimes en Montpellier liggen ook op goede rijafstand. Een dagje naar zee vanaf de Mas is prima te doen, afstand ca. 75 km naar La Grande Motte. En verder kun je allerlei activiteiten doen van kanoën op de Gardon, dansen op de Pont d’Avignon tot wandelingen maken met bewegwijzeringsborden direct vanaf de Mas. Meer informatie vind je op de site van Mas la Buissonnière.

Je vous souhaite un bon voyage. On y va!

Wandelingen vanaf Mas la Buissonniere | Reiswijf
Zoutwater zwembad Mas la Buissonniere | Reiswijf
Pont du Gard bij Mas la Buissonniere | Reiswijf

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren