Categories

Tags

Like Reiswijf op Facebook

Facebook Pagelike Widget

Let’s stay connected on Instagram

Follow Me!


Reiswijf neemt je mee naar de leukste en lekkerste adresjes!

Voorjaar 2019 – datum wordt z.s.m. bekendgemaakt

De leukste reizen voor toffe wijven. Ga jij graag op reis? Reiswijf ook. Met jou! Reiswijf neemt je graag mee naar hotspots bekend van instagram, Facebook, of gezien in de bladen of op tv. Stad en strand, cultuur en culinair en of course, shopping. Dat zijn de ingrediënten van een echte Reiswijf-reis.

Programma van dag tot dag

Zondag

Op zondag vertrekken we met een vroege vlucht van Eindhoven naar Valencia. Na aankomst brengt een taxi ons naar ons boutique hotel. Het Inglès Boutique hotel is gevestigd in een voormalig 18e eeuws paleis. Het heeft een fantastische centrale ligging, midden in de oude binnenstad, de Ciutat Vella. Gezellig tussen pleinen, terrasjes en oude historische gebouwen. En op loopafstand van winkeltjes en restaurants.

Nadat we ingecheckt zijn en ons een beetje gesetteld hebben wandelen we naar één van de bekendste pleinen in Valencia, de Plaza de la Reina. We eten en drinken wat op het terras. Aan de overkant zijn de lekkerste ijsjes te vinden!

’s Middags ben je vrij om de stad Valencia te verkennen. Tegen het eind van de middag neemt een gids ons mee voor een stadstour door de Ciutat Vella waarbij je veel ins en outs over deze mooie stad te horen krijgt. Je wandelt door leuke straatjes en over pleinen en plazas. Vaak bekijk je bijzondere gebouwen anders als je het verhaal erachter hoort. Alles spreekt dan nog meer tot de verbeelding. We eindigen bij een populair cafeetje voor een typisch Valenciaanse cocktail. ’s Avonds gaan we naar een gezellig restaurant aan een mooi plein op loopafstand van het hotel. 

Maandag

We starten de maandag met een heerlijk ontbijt in het hotel. Daarna gaan we onder begeleiding van een gids per fiets Valencia ontdekken. We fietsen door het Turia park, de oude rivierbedding waar een prachtig park van gemaakt is en waar de opvallende witte bouwwerken van de ‘Stad van de Kunst en Wetenschap’ liggen – la Ciudad de las Artes y las Sciencas. ’s Middags gaan we genieten van een écht goede en authentieke paella. De Spanjaarden eten dit voor lunch.

Wist je dat de paella oorspronkelijk uit Valencia komt? Een must dus om deze tijdens onze reis te eten! 

Na de lunch ben je vrij om je eigen plannen te maken. Ga op ontdekking en geniet van de stad. Een beetje sightseeing, wat shoppen, een drankje op een terras. De fiets heb je de hele dag tot je beschikking. 

’s Avonds gaan we lekker pinxtos eten! De bekende ‘stokjes’ met heerlijke warme en koude gerechtjes.

 

BewarenBewaren

Dinsdag

Dinsdag = stranddag! Heerlijk slenteren over de boulevard of genieten van een goed boek op een ligbedje op het strand. Drankje, zonnebril, parasol… Voor de lunch gaan we naar een mooie hotspot aan de boulevard. Deze staat in iedere blog, dus hier wil je naar toe. ‘s Avonds haalt de gids ons bij het hotel op voor een culinaire tour. 

Woensdag

Onze laatste woensdagochtend gaan we nog even goed besteden! Je hebt de hele ochtend de tijd om de laatste hotspots te bezoeken of terug te gaan naar plekken waar we geweest zijn. Leg de herinneringen voorgoed vast in je geheugen en maak foto’s voor het thuisfront. ‘s Middags gaan we per taxi vanaf het hotel weer naar de luchthaven vanwaar we terugvliegen naar Eindhoven. Daar eindigt de foodtrip naar het mooie Valencia. 

Voor een nader te bepalen prijs kun je genieten van deze heerlijke 4-daagse foodtrip naar Valencia.

Deze prijs is inclusief:

 • retourvlucht Eindhoven – Valencia v.v. met Transavia
 • transfer luchthaven-stad v.v.
 • persoonlijke begeleiding
 • 3 x hotelovernachting in een gedeelde 2-persoonskamer met aparte bedden
 • prijs 1-persoonskamer op aanvraag en onder voorbehoud van beschikbaarheid
 • alle maaltijden, dus 3 x ontbijt, 3 x lunch, 3 x diner
 • drankjes bij alle maaltijden
 • programma zoals omschreven met 3 tours:
 • 2 uur durende stadstour
 • 3 uur durende fietstour
 • 2,5 uur durende culinaire tour
 • vervoer hotel-strand v.v
 • toeristenbelasting en reserveringskosten

Alle kosten zitten er bij in. Het enige wat er nog bij komt zijn je persoonlijke aankopen en de reis- en annuleringsverzekering.

Inschrijven kan zodra de datum bekend is gemaakt. Houd daarvoor de social media (Facebook en instagram) in de gaten en meld je aan bij de Reiswijvenclub op Facebook voor voorrang op de reis. Er is plaats voor 8 vrouwen. Vol = vol.

Heb je nog vragen, mail me gerust: info@reiswijf.nl

Volg Reiswijf op social media: 

en instagram: 

De leukste reistips & reisblogs