fbpx

Categories

Tags

.

.

.

.

.

.

.

 Op reis met Reiswijf! 

.

  DE LEUKSTE FOODTRIPS  

.

.

.

.

.

.

.

.

FOODIES ON TOUR

Hou je van lekker eten? En zoek je op vakantie altijd naar leuke restaurantjes om allerlei heerlijke gerechten uit te proberen? Dan ben jij een foodie. Een foodlover. Een lekkerbek. En wie is dat nou niet? 

 

Reiswijf organiseert de leukste foodtrips naar de fijnste bestemmingen. Ga je mee op zoek naar bijzondere plekjes en unieke hideaways? Op het menu staan de leukste adresjes en de lekkerste restaurants. Ook staat shoppen in de leukste winkeltjes op het programma. En uiteraard slapen we in een gaaf hotel. 

 

Stad en strand, cultuur en culinair en of course, shopping. Dat zijn de ingrediënten van een echte Reiswijf-reis.

 

Wie is Reiswijf? Dat lees je hier.

FOODTRIPS IN 2019 *

 

 

 

Valencia 

 

Copenhagen 

 

Truffel- en wijnreis naar Italië

.

.

.

.

* De foodtrips staan even on hold! Reiswijf is namelijk begonnen met een nieuw avontuur, en is daar full time mee bezig. Als Persoonlijk Reisadviseur kan ik je helpen bij je vakantie of weekendjeweg. Neem contact met me op als ik ergens bij kan helpen! 

* De foodtrips in 2019 gaan naar: 

Foodstad Valencia 

Hou jij van lekker eten en wijntjes, dan is deze trip gemaakt voor jou!  Deze trip vindt plaats in het voorjaar zodat we lekker op het terras kunnen genieten van heerlijke pinxtos en tapas én van de warme Spaanse voorjaarszon.

Culinaire én shopping hotspot Copenhagen 

Ga je mee alle interieur-fashion-lifestyle shops ontdekken in deze supertrendy Scandinavische stad én heerlijk eten in de vele foodhotspots die deze stad rijk is? 

Truffel- en wijnreis naar Italië

Wat het Oktoberfest is in Duitsland is het truffelfeest in Italië. Alles staat in oktober in het teken van de truffel. We gaan dan ook veel proeven en lekker eten. Bovendien gaan we truffels zoeken met een truffeljager. Niets leuker is dan de truffel zélf te zoeken, én te vinden! Daarnaast gaan we koken met truffels en als afsluiting gaan we tussen de Italianen hét truffelfeest – de Fiera del Tartufo – mee vieren. 

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van de exacte data en het programma? Meld je dan hier aan.

gedekte tafel vol eten

De leukste adresjes & de mooiste reisblogs: