Categories

Tags

Disclaimer

Onafhankelijk

Leuke adresjes en must-sees die worden genoemd bij de reistips en roadtrips die Reiswijf maakt betaalt Reiswijf zelf. Reiswijf vindt het leuk om deze tips te delen en bepaalt zelf wat erover geschreven wordt.

Reiswijf is volledig onafhankelijk, is objectief en geeft eerlijk haar mening. Zij is enthousiast over de reizen en reistips op deze site.  Je zult geen tips op de site vinden waar Reiswijf niet achter staat.

 

Aansprakelijkheid

Reiswijf streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kan Reiswijf op geen enkele manier volledigheid, juistheid of actualiteit garanderen. De blogs worden zorgvuldig samengesteld maar het kan gebeuren dat de gegeven informatie niet meer actueel is en je ter plaatse een andere situatie aantreft. Reiswijf is daarvoor op geen enkele manier aansprakelijk. Aan de inhoud van de website kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Mocht je informatie zien die niet meer klopt met de werkelijkheid, of een andere situatie ter plaatse aantreffen als door Reiswijf is beschreven, dan stelt Reiswijf het op prijs als je dat doorgeeft per mail op info@reiswijf.nl

 

Auteursrecht

De teksten, foto’s en video’s op deze website zijn door Reiswijf gecreëerd en eigendom van Reiswijf, tenzij anders vermeld. Hierop rust dus auteursrecht. Niets op deze website mag zonder toestemming worden gekopieerd. Social media berichten mogen worden gedeeld met bronvermelding. Heb je interesse in foto’s neem dan contact op met info@reiswijf.nl

 

 

Copyright © Reiswijf 2016-2020. All Rights Reserved.