Heb jij ook na iedere vakantie goede voornemens? Om direct een fotoboek te maken?

 

Het lukt me niet altijd en dan eindig ik toch vaak met een mobiel onder iemands neus….

Een fotoboek vind ik echter zoveel mooier dan de plaatjes die je op je mobiel naar links swipet. Wat is nu leuker dan met z’n allen boven een fotoboek hangen, sterke verhalen vertellen en samen mooie herinneringen ophalen.

 

De laatste keer heb ik mijn fotoboek gemaakt via fotofabriek.nl. Goede verhalen hierover gehoord dus dat moest getest worden:

 

Ik gebruikte de ‘online editor’ optie om een fotoboek te maken. Het boek wordt dan regelmatig tussendoor automatisch opgeslagen, dus mocht er iets misgaan dan ben je niet veel kwijt. Het werkt heel handig. Je upload eerst alle foto’s die je in het boek wilt plaatsen. Daarna kun je per pagina kiezen hoeveel foto’s je wilt plaatsen en met welke layout. Je kunt de foto’s verschuiven of zelf een geheel andere indeling maken. Voor de bijbehorende teksten is er veel variatie in lettertypes, dus je kunt het qua sfeer en looks helemaal naar je eigen wens maken, zodat het echt een boek van jou wordt.

 

Het uploaden van mijn fotoboek ging heel snel en eenvoudig. Ik werd via email op de hoogte gehouden van de bestelling. In een van de mails die ik ontving was te zien  hoe de omslag van mijn boek gemaakt werd! en Binnen een paar dagen ontving ik het boek, goed verpakt in een dikke kartonnen envelop. Het heeft een stevige kaft met glanzende foto’s, mooi ingebonden bladen, mooi dik papier en scherpe, mooie matte foto’s.

Al voor het 6e jaar (!) is Fotofabriek gekozen als winnaar van de grootste, onafhankelijke fotoboekentest van 2018. En het programma RADAR heeft Fotofabriek beoordeeld als beste fotoboekenleverancier: “Hoge kwaliteit voor een gunstige prijs”.

 

Wat ik ook een erg leuke optie vind van fotofabriek zijn de kartonnen wanddecoratie producten. Dat geef een verrassend hippe look, totaal anders dan canvas. Het karton is anderhalve centimeter dik en heeft open kartelranden wat het een hele stoere look geeft. Mooi met jouw favoriete foto erop!

Foto op karton van moodiezz_stijl @ instagram


Bewaren
Bewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren