De leukste reizen voor toffe wijven. Ga jij graag op reis? Alleen, met vriendinnen of met nieuwe reisgenoten? Reiswijf neemt je mee naar hotspots bekend van instagram, of gezien in de bladen. Stad en strand, cultuur en culinair en of course, shopping. Dat zijn de ingrediënten van een echte Reiswijf-reis.

Op reis met Reiswijf. Ook voor jou!

Next trip: Valencia

De volgende Reiswijfreis gaat naar V A L E N C I A. Van 10 tot 13 juni kun je op mini-vakantie naar deze mooie Spaanse stad. Alles is geregeld. Je meldt je bij mij op de dag van vertrek en vanaf dat moment hoef je niets meer te doen en ga jij genieten van een volledig verzorgde 4-daagse reis. 

Heb je zin om mee te gaan? Samen op avontuur? Nieuwe stad, inspirerende mensen, andere omgeving. Gezellig met allemaal toffe reiswijven. Yes? Wacht niet te lang. Je kunt je tot 7 april inschrijven. Er kunnen slechts 8 vrouwen mee en vol = vol.

Klik hier voor alle ins & outs en het volledige reisprogramma:

Last trip: 

Truffelweekend I T A L I Ë

In oktober 2017 ging Reiswijf op truffelreis naar de Marken in Italië. Een heel weekend in het teken van de truffel. Zoals Oostenrijk en Duitsland de wijn- en bierfeesten hebben, heeft Italië de truffelfeesten. In oktober staat alles in het teken van de truffel, én mogen de eerste truffels worden gezocht. En wij waren daarbij! Een fantastische belevenis.

En zó lekker gegeten. Truffel everywhere! In de gerechten goed te zien en te proeven, maar in de grond waren ze aardig verstopt. Hoe die honden getraind zijn om die heerlijke truffel op te sporen!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren